Daigho

Op de wereld Ayra wordt de magie in evenwicht gehouden door wezens genaamd Wyndrygem. Een Wyndrygem verschijnt eens in de zoveel tijd om tovenaars en heksen die magie op een verkeerde, slechte manier gebruiken, uit te roeien.

Daigho groeit samen met zijn moeder Bryana op in het vredige Wolfspas op Ayra. Zijn onbezorgde leventje wordt danig op zijn kop gezet als hij er op een dag achterkomt dat zijn moeder een gruwelijk geheim met zich meedraagt: de vader van Daigho is een Guhlrid, een afschuwelijk grijsblauw monster met vleermuisvleugels.

Wanneer Daigho opeens zelf verandert in een Guhlrid als hij zijn vriendinnetje MIlly redt van een brute verkrachting, moet hij vluchten. Met behulp van een oeroude magie komt hij prompt terecht op de Aarde. Daar sluit hij vriendschap met Fay, een timide, maar veerkrachtig en vriendelijk meisje, dat ernstig verwaarloosd wordt door haar liefdeloze ouders. Daigho wordt opgenomen bij Kell, een man van middelbare leeftijd, die een goede vriend van Fay is. Kell draagt echter zelf een groot geheim met zich mee, dat zijn vriendschap met Daigho wel eens ernstig in de weg kan komen te staan. 

Ondertussen heeft Wyndrygem Alma, die op dat moment op Ayra leeft, haar missie niet volbracht en het nagelaten een machtige tovenaar genaamd Dissius uit te roeien, omdat ze verliefd op hem is geworden. Ze houdt hem gevangen, maar haar macht is afgezwakt en ze kan hem niet langer doden. Ze komt er middels een krachtig visioen achter dat haar enige hoop een jongen is die half mens, half Guhlrid is. Maar zij is niet de enige die achter Daigho aan gaat: Dissius heeft zijn eigen plannen met de jongen en is al bezig ongemerkt zijn macht over Ayra te verdelen en handlangers te vergaren om voor eens en voor altijd een eind aan de Wyndrygem te maken en zijn donkere macht te laten gelden op Ayra en alle andere werelden.

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

ria van veen | Antwoord 03.01.2015 18:17

Hallo Latoya,
Ik wil best proef lezen.

Lieve groetjes
Ria

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.10 | 11:07

Hallo
Hoop bij jullie is alles gezond

...
23.10 | 19:04

Hi Sara! Nee, misschien dat ze ooit opnieuw verschijnen als e-books. Ik heb andere boeken geschreven, Caelian en Gebroken adem. Dankjewel hoor!!

...
20.10 | 22:00

ik heb ze alle 3 gelezen wow het was zo mooi gaan er nog meer boeken komen van Yougian? i love it

...
01.10 | 17:36

Wat ontzettend leuk bedankt!!

...
Je vindt deze pagina leuk