Eerste boekpresentatie Yougian bij Selexyz Donner

Mijn allereerste boekpresentatie, bij Selexyz Donner in Rotterdam. Mijn boek, 'Yougian. Het nest van de Harpij' ligt in het midden.

Van links naar rechts: Jos, Joris, ik en Kim

Jos hield bij ieder van ons een korte inleiding, waar wij gemakkelijk op in konden haken.

Ik mag een stukje voorlezen uit mijn boek. Ik koos het eerste hoofdstuk, omdat dat een mooie inleiding geeft.

Op zaterdag 22 september 2012 had ik mijn allereerste boekpresentatie bij de grote, prachtige boekhandel Selexyz Donner in Rotterdam. Ik mocht daar, samen met 2 collega-auteurs bij Zilverspoor, mijn boek 'Yougian. Het nest van de Harpij' presenteren. Best spannend, want ik had zoiets nog nooit eerder gedaan. We mochten met z'n drie├źn op een podium zitten in een theaterzaaltje in de boekhandel zelf. Ik mocht eerst iets over het boek vertellen en later ook een stukje voorlezen. Aan het eind was er nog een Fantasy-symposium, waarbij uitgever Jos Weijmer ons drietjes vragen stelde, bijvoorbeeld waarom wij voor een bepaalde setting in onze boeken hadden gekozen. Het was een leuke, gezellige middag waar ik veel van heb geleerd. Ik hoop dat ik dit nog veel vaker mag gaan doen!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

01.10 | 17:36

Wat ontzettend leuk bedankt!!

...
29.09 | 17:54

Hallo Latoya, bedankt voor deze geweldige boeken die u heeft gegeven aan ons bij Castlefest 2012, ik begon het te lezen en ik kon niet meer stoppen

...
29.11 | 10:22

Ik zal u in het achterhoofd houden!

...
29.11 | 10:22

Dankjewel!!!

...
Je vindt deze pagina leuk