Over mij

Ik ben geboren en getogen in Sittard en afgestudeerd als Vertaler Engels op de Vertaalacademie in Maastricht. Daar heb ik ook 3 jaartjes Russisch gestudeerd en ik ben voor mijn stage een half jaar in Rusland geweest, in Moskou. Toen ik mijn diploma heb gehaald, ben ik vrijwel meteen naar het westen verhuisd, om in Den Haag samen te gaan wonen met mijn toenmalige vriend. Inmiddels zijn we al bijna 20 jaar samen en 12 jaar getrouwd. We wonen in een droomhuis in Rijswijk met onze twee 1-jaar oude katten Daigho en Ghibli. Ik werk fulltime voor een Duits vertaalbureau, waarvoor ik lekker thuis kan vertalen.

In 2009 verscheen mijn eerste boek "Yougian: het nest van de Harpij" bij Uitgeverij Zilverspoor. Diezelfde uitgever publiceerde deel 2 "Het Glazen Paleis" en deel 3 "Het Vergeten Rijk" van deze fantasytrilogie, en vervolgens nog een roman genaamd "De slang in het Paradijs". 
In 2018 verscheen mijn YA/Thriller "Indigo" bij Uitgeverij LetterRijn, een boek dat gaat over een jong meisje dat kampt met haar ontluikende biseksualiteit en een vader die aan automutilatie lijdt. In datzelfde jaar verschijn bij Uitgeverij Eigenzinnig mijn YA/Fantasy Caelian, een futuristische 2.0-versie van Peter Pan.

In 2019 vond ik eindelijk de uitgeverij waar ik al zo lang naar zoek, namelijk Hamley Books. Daar heb ik mijn plekje nu gevonden en daar zal ik verder gaan onder de naam Latoya Morris. Mijn eerste boek bij deze uitgeverij verschijnt in maart 2020. Zie de pagina "Gebroken adem" voor meer informatie.

Ow ja, ik ben ook een echte sportfanaat. Ik heb al heel wat jaartjes een seizoenskaart voor Feyenoord en ga samen met mijn man naar bijna elke thuiswedstrijd. We proberen ook zoveel mogelijk andere sporten te zien, bijvoorbeeld tennis, golf, honkbal en ijshockey. We hebben zelfs al twee honkbalwedstrijden in Chicago en Denver bijgewoond.  Ik speel zelf tennis, badminton en squash en doe aan fitness en hardlopen.

Tot slot speelt muziek een grote rol in mijn leven. Ik speel gitaar, keyboard en ukelele, zing graag en ben een grote fan van The Beatles en tegenwoordig ook van Keane.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

soraya | Antwoord 22.01.2014 18:49

chek mijn website: debestesmoesjes.123website.nl
hier vind je de beste smoesjes!!!!!

Leen | Antwoord 05.09.2013 18:23

Een bezige bij! Leuke tekst ook en een toffe tekenstijl!

Latoya 05.09.2013 18:31

Bedankt Leen!!!

Latoya | Antwoord 06.08.2013 12:32

Dankjewel!

esther | Antwoord 06.08.2013 12:30

leuke weetjes over jezelf ik vind het een leuke pagina en ik had je eigenlijk veel jonger verwacht egt veel

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

02.10 | 16:05

Hoi Desiree! Wat ontzettend leuk, dankjewel! Nou, misschien wel, ik ben druk bezig met wat andere boeken tussendoor, maar heb wel een deel 2 in mijn hoofd!

...
02.10 | 15:59

Hoi Latoya

Het boek dromenvanger was spanned en leuk hoop dat er een vervolg komt op het boek

Groetjes desiree put

...
27.10 | 11:07

Hallo
Hoop bij jullie is alles gezond

...
23.10 | 19:04

Hi Sara! Nee, misschien dat ze ooit opnieuw verschijnen als e-books. Ik heb andere boeken geschreven, Caelian en Gebroken adem. Dankjewel hoor!!

...
Je vindt deze pagina leuk