Mooie recensie op Schrijverspunt

Alxander Cammans van Schrijverspunt schreef een heel mooie recensie voor mijn boek 'Yougian. Het nest van de Harpij':

Een jong meisje, Allyn, wordt gevonden voor het huis waar Justin met zijn ouders woont. Al snel nemen ze haar liefdevol op in hun gezin. Allyn blijkt over bepaalde gaven te beschikken, die ze nog niet kan beheersen. Justin en zijn vriend James vallen als een blok voor haar.

Maar achter haar mooie verschijning blijkt een duister geheim te schuilen.

Een monster in de vorm van een Harpij, heeft het op de mensen voorzien. Langzaam wordt duidelijk dat de Harpij niet lukraak aanvalt, maar gericht aan het zoeken is. Alles leidt naar een onvermijdelijke climax waar de verschillende krachten op elkaar botsen en waar goed en kwaad niet zwart/wit zijn.

De doelgroep, de jeugd van 12 jaar en ouder, zal zich zeker herkennen. Hun belevingswereld wordt bijzonder invoelbaar beschreven. Het plot is origineel en mixt fantasy-elementen met realistische karakters.

Dit eerste deel van een trilogie is goed opgebouwd met overzichtelijke, korte hoofdstukken. De spanningsboog wordt geleidelijk aan steeds verder opgebouwd naarmate het verhaal vordert. Je denkt te weten wat er zal gaan gebeuren. Toch zorgt een onverwachte draai voor een verrassend einde dat een mooie opening biedt voor het vervolg getiteld: “Het glazen paleis”.

© Alexander Cammans / Schrijverspunt

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

27.10 | 11:07

Hallo
Hoop bij jullie is alles gezond

...
23.10 | 19:04

Hi Sara! Nee, misschien dat ze ooit opnieuw verschijnen als e-books. Ik heb andere boeken geschreven, Caelian en Gebroken adem. Dankjewel hoor!!

...
20.10 | 22:00

ik heb ze alle 3 gelezen wow het was zo mooi gaan er nog meer boeken komen van Yougian? i love it

...
01.10 | 17:36

Wat ontzettend leuk bedankt!!

...
Je vindt deze pagina leuk